VinYoga

VinYoga

Næste gang

Åben arrangement 17. oktober i Aarhus med flere tider – Køb billet her

 

Prøv en aktiv og anderledes vinsmagning, hvor der er fokus på at forstærke smagsoplevelsen gennem yoga. I VinYoga kombinerer vi en traditionel yogatime med vinsmagning, hvor du undervejs typisk vil blive præsenteret for vine, der er afstemt med de enkelte yogasekvenser. Vinene varierer fra arrangement til arrangement – det kan være blandede vine, vine fra et bestemt land/område eller en boblesmagning. Yogaen bliver instrueret af vores seje samarbejdspartner YogaHelene (Helene Stephansen).

Du kan læse mere om konceptet længere nede på denne side.

Vi laver løbende offentlige events samt private arrangementer, såsom polterabend, firmaarrangementer og ligende. Læs mere omkring hvordan du booker et privat event eller får VinYoga til din by længere nede

Næste gang

Åben arrangement 17. oktober i Aarhus med flere tider – Køb billet her

Følg Winers på facebook, der slår vi løbende nye events op. Har du ideer eller forslag til nye events, så er du også meget velkommen til at kontakte os.

 

Book et arrangement

VinYoga kan også bestilles som privat event. Det kan foreksempel være til polterabend, firmaevent eller bare venner, der gerne vil prøve VinYoga. Vi tilpasser arrangementet efter jeres ønsker og behov – både i forhold til yoga og vinsmagningen. Skriv til os med ønsker og ideer, så kommer vi gerne med et tilbud.

Vil du gerne have VinYoga til din by? Så skriv endelig også med din ide og evt. location.

Skriv til os på hej@winers.dk

Hvad er VinYoga?

VinYoga er et koncept Winers har udviklet i samarbejde med vores gode veninde Helene Stephansen, der er uddannet yogainstruktør.

Du behøver ikke at kende til hverken yoga eller vin for at deltage – vi guider dig igennem hele oplevelsen! Du skal bare være klar på at prøve noget nyt – og have et åbent sind.

I VinYoga skal vi sammen igennem en klassisk yogasession, som runder meditation, styrke og balance. Undervejs smager vi på fem nøje udvalgte vine, som passer til de enkle yogasekvenser. Via yogaens mindfulness finder vi roen til at smage og sanse vinen, imens vinen hjælper os til at slappe af, og derved komme dybere ind i de forskellige stillinger. Samtidig gør den anderledes kombination at vi har det sjovt og uhøjtidligt.

Har du spørgsmål eller en vild ide vi ikke må gå glip af, så skriv til hej@winers.dk