#Oktober

Skål! Det er Oktober

Vanen tro har vi samlet en guide med de (vin/smags)events og oplevelser, som vi gerne vil til i den kommende måned. Enjoy – og del gerne jeres vinoplevelser med os som kommentar eller #winers.

OKT. 6 Skjold Burnes vinfestival

Vinfestival i Tubinehallen. Dig, et smagsglas og 20 af  de vinproducenter (og deres vine) som Skjold burne importer fra. Det vil vi gerne. Klokken 17.00 – 20.00.

Bonus: køb billet via Sweetdeal og kom med for bare 75 kr.   

OKT. 6  Besøg af Josep fra Parató

Besøg af vinbonden Paratoó.  Smag hans cava og vin hos Grapeland

OKT. 7 Winemarket 7.0

Ridehuset, du får et smagsglas i hånden og adgang til over 250 vine. En spandfuld importerøer og producenter guider dig igennem. Ja tak. Klokken 12:30 – 18:00.

OKT. 8  Foredrag og smagning af vine lavet på primært aarhusianske bær

Smagsprøver og gode råd fra erfaren brygger.  Klokken 15:30 – 17:10.

Bliv en bedre vinsmager med den Engelske WSET metode. Hos Bichel vine.  Klokken 18:00 – 21:00.

OKT.12 White Port Smagning hos Deliqat

Lær mere om den hvide portvin. Der smages på fem forskellige – og programmet ser spændende ud. Husk tilmelding. Klokken 19.00

Lær at kreere imponerende Cocktail og ikke mindst drikke dem 🙂 Hos Vinoble & Vinspecialisten Skanderborg. Klokken 19:00 – 21:30.

Øl-marked hvor du kan købe og nyde nye og spændende øl samt trends. Øl, tyroler-musik, stand-up, swing & jazz, mad, gratis efterfest og masser af hygge. Entre kun 30 kr. Det skal prøves.

OKT. 26 Orangevin på S’vinbar

Hvad er det der orangevin for noget? Kom ned på dejlige S’vinbar og hør mere og smag på sagerne. Det sker klokken 18.00 og koster 300kr.

 

Smag på Aarhus i Oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *