#Mortens aften i gin’ens tegn

En Mortens aften kun med gin. Med en hvis skepsis tænker du sikkert at det lyder som en dårlig plan. Meeen sådan behøver det bestemt ikke at være. Her er vores 2-retters med G&T hele vejen.

Rimmet laks med gin

Efter denne her opskrift – link her. Den kræver lidt god tid, da laksen helst skal trække et døgns tid. Kan du ikke nå det her på falderebet, kan du også lade en indkøbt rimmet laks ligge et par timer i gin. Desværre har vi ikke billede af laksen. Men følg linket til den lækre opskrift og gode billeder.

Vi brugte Hernö Old Tom gin. En klassisk og virke behagelig gin med dejlige enebærnoter.  Vi brugte den også til G&T’en som vi fik til – sammen med denne Le Tribute tonic, som har et væld af citrus noter. 

Andebryst med gin-sovs

And skal der jo til – og andebryst er nemt og ligetil. Vi stegte dem på panden – et bryst pr person. Dertil marinerede vi en reven rødbedesalat i et skvat gin. Og den opbagte sovs (med rigeligt af andefedtet) fik ikke for lidt af Four Pillars’ Bloody Shiraz Gin.

Four Pillars’ Bloody Shiraz Gin er virkelig en favorit hos os. Men en gin på rødvinsdruer kan jo næsten heller ikke gå galt hos os! Den er en skøn, nærmest juicy gin som er krydret og med lette enebær. Kæmpe anbefaling herfra! (Og helt perfekt til diverse jule-G&T’s)

Denne skønne gin gik selvfølgelig også igen i G&T’en som sammen med Fever Trees Mandarin tonic water og en skive appelsin, var absolut perfekt til anden.

Vi håber, vi har kunne give lidt inspiration. Mere inspiration? Se også vores menu, da vi lavede ande-tapas her.

Velbekomme og god Mortens aften 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *