#Advents og kalendergaver efter vores smag

Julekalender guide: 5 julekalendere til de voksne

 

Adventsgaver og kalendergaver – julekalendergaverne er ikke længere kun for børn. Vi har fundet et par stykker som ville få smilet frem på vores læber, og gøre december meget varmere. Du kan selvfølgelig også være kreativ og lave din egen – men i denne omgang har vi kun kigget på købeudgaver.

Se vores bud på julekalender til de voksne:

Den sorte boks – 24 danske spiritusser

24 forskellige danske spiritusser. En rigtig spændende kasse med både gin, rom, likør, mjød, vodka og brændevin. Få en skøn lille drink hver dag i december, og lær flere små, danske producenter at kende. En super lækker boks, der giver god mulighed for at nørde og nyde.

Køb den online hos Supervin til 599,95 kr. 

Julekalender til voksne med dansk spritus

Gin kalenderen

Vi er lidt tossede med gin, så denne special kalender måtte vi lige have med. Man kan også sagtens finde kalenderen i andre varianter som f.eks. med rom eller whiskey.

Vi har ikke kunne vente, og har smugkigget i gin-kalenderen –  og set at det er nogle ret spændende gins. Er du også en gin-tosse, så kunne det bliver 24 dejlige dage med denne i huset.

Køb den online hos Vild Med Vin til 599 kr.

Julekalender til voksne med gin

Champagne-adventskalenderen fra Vintage Champagne

Okay den her kalender er også virkelig indbydende. December bliver pludselig til en fest 🙂 Vi tænker at de her dråber virkelig kan lette lidt af det hektiske december-tryk, få dig ned i gear – og nyde det der i virkeligheden tæller. Kassen er godt nok lidt peberet, men du får også 4 flasker ægte kvalitets champagner.

Køb den online hos Vintage Champagne for 1200-1600 kr

Julekalender til voksne med champange

Fary Lochan julekalender

Denne julekalender byder på 24 herlige låger med et bredt udvalg fra Fary Lochan’s sortiment. Fary Lochan er et dansk destilleri beliggende ved Give. Fordelingen vil de ikke rigtig ud med, men den indeholder både snaps, likør, gin og whisky.

Du finder den hos Fary Lochan til 595 kr

Julekalender til voksne med dansk alkohol

 Portvins julekalenderen

24 forskellige portvine fra 7 forskellige huse. 5cL hver dag. Er man til portvin (som vi jo elsker) er det her et skønt bud på en julekalender (nærmest et must). hvor man kommer bredt rundt i portvins verdenen.

Du finder julekalenderen hos Leisner Wine til 599,00 kr. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *