#8 boble smagninger du skal til

Disse 8 steder kan du smage bobler

Flere vinimportører og vinhuse åbner dørene op mellem jul og nytår, og inviterer indenfor til boble smagning. Så mangler du en flaske til nytår, så er der masser af inspiration i Aarhus området. Det er bare at bliver enig om hvem der kører hjem eller hoppe på bussen – og så komme ud og smage løs.

Vi har her samlet en liste med de 8 steder vi gerne vil besøge i Aarhus og omegn. Mangler vi nogen? Så smid en kommentar, så kigger vi på det.

 

Bichels nytårskur – Champagnesmagning og andre bobler

Bichel vine åbner fredag d. 30. december fra kl 9:00 – 18:00 deres gårdbutik op. Her kan du smage et stort udvalg af Champagne og andre mousserende vine. Ialt byder de hos Bichel vine på hele 10 forskellige flasker bobler, så her skulle være en god chance for at finde en flaske, der passer dig.

Foruden boblerne serverer Bichel vine også en lille anretning med laksetatar og østers, så bliver det vist ikke meget bedre. Og som toppen af kransekagen tilbyder Bichel vine desuden råd og vejledning, så du kan finde de helt rette vine til nytårsmenuen.

Du finder Bichel vine på Mejlbyvej 501 i Hjortshøj.

 

Boblernes dag – hos Cold Hand Winery

Den 29. december kl 15:00 – 19:00 står folkene hos Cold Hand Winery klar med inspiration til både vin og mad. De åbner op for alt deres mousserende – og deler gladeligt ud af både vådt, tørt og hygge.

Da Winers besøgte Cold Hand Winery’s julemarked var vi meget begejstret, så forventningerne er høje – og det er klart en af de smagninger, som er placeret højt på vores egen liste.

Du finder Cold Hand Winery på Haversmosevej 21 ved Randers.

 

SMAG INDEN DU KØBER BOBLER HOS SMAGFØRST

Hos Smagførst kan du fra d. 27. december til d. 31. december i åbningstiderne smage ekstraordinært på deres boble-udvalg. De guider til at du kan finde boblerne, der både passer din smag, menu og pengepung.

Du finder Smagførst i Trøjborgcenteret og i Jægergårdsgade 32 i Aarhus

 

Inspiration til nytårsdrinks og osteserveringer hos Arla Unika

Arla Unika i Aarhus giver d. 29. december kl 12:00 – 16:00 inspiration til, hvad du kan servere af ost og matchende drikkevarer.

Arla Unika butikken ligger på Klostergade 20 i Aarhus.

 

Champagnefestival hos Vinpusheren 

Vinpusheren inviterer på Champagnefestival, hvor de hver dag åbner en ny flaske, så medmindre du vil ud og smage hver dag, så bliver det lidt svært at sammenligne. Men tag et smut forbi, der er helt sikkert nogle fantastiske bobler – og så har Vinpusheren også meget andet dejlig vin, portvin og inspiration til nytårsmenuen.

Nedenfor kan du se hvilke flasker Vinpusheren åbner hvornår:

Onsdag 28/12: 12-18 – dagens Champagne Brun Servenay, Avize
Torsdag 29/12: 12-19 – dagens Champagne Paul Dethune, Ambonnay
Fredag 30/12: 12-19 – dagens Champagne Hugues Godme, Verzenay
Lørdag 31/12: 10-14 – dagens Champagne Jerome Coessens, Villes-sur-Arce

Du finder Vinpusheren på Grumstolsvej 4 i Højbjerg.

 

Nytårskum hos Extra Brut vinimport

Extra Brut vinimport varmer op i deres vinbar d. 29. december fra kl. 19:30 – 22:30. Her servers der vine og bobler i ordentlige glas – og med fokus på bæredygtighed.

Extra Brut vinimport er et nyt sted for os, så det bliver spændende, vi håber meget at nå forbi.

Du finder Extra Brut vinimport på Landsbygaden 16a i Stevnstrup.

 

Øster og det der matcher hos Kjær Sommerfeldt Aarhus

Den 28. december fra kl. 15:00 -17:00 åbner de østers og skænker udvalgte vine hos Kjær Sommerfeldt Aarhus.

Den 31. december fra kl. 10:00 – 14:00 invitere Kjær Sommerfeldt Aarhus desuden til “Det store Champagnebord”, hvor du kan smage fra deres store udvalg af bobler.
Du finder Kjær Sommerfeldt i Pakhuset Skovvejen 2 A i Aarhus.

 

Smag på nytåret med Ditvinhus

Ditvinhus afholder d. 29. december fra kl. 19:00 – 21:00 et lukket arrangement, hvor der smages på nytårets vine – samt måske et par enkle nyheder.
Her bliver der talt og ikke mindst smagt på Champagne, Cava og Crémant. Hvidvine, rødvine samt dessertvine.

Vinsmagningen koster 100 kr, hvilket er en meget billig vinsmagning. Grundet de mange andre smagninger den 29. december når vi ikke med til denne, men vi vil da holde et vågent øje med Ditvinhus’ kommende smagninger.

Smagningen afholdes hos Vi Mødes, Petersmindevej 1 (DLG bygningen) i Hørning.

 

Godt nytår

smag på bobler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *