#Bar Plata – lounge-lækkerier midt i Aarhus

Bar Plata – lounge-lækkerier midt i Aarhus

Bar Plata har 3 ting: Gin, Rom og Champagne. Det lyder lige til, men udvalget er enormt . I hvert fald inden for gin, som vi mest har drukket her.  Bar Plata er en del af CAN Blau, så forventningerne om bedste kvalitet og service er selvfølgelig på sin plads. Priserne er også i den høje ende – så Bar Plata rangerer for os som en eksklusiv bar.

Bar Plata er om muligt Aarhus’ eneste lounge-bar. Stemningen er cool med spejle, sølvborde, rokoko-sofaer og fløjlstapet. Baren stråler i lilla neon. Der er god plads og lounge/jazz-musik. Altså stille og rolig, for dem der gerne nyder en kvalitets drink, og vil sludre med sit selskab uden at skulle overdøve larm og musik.

 

Slow-bar

Bartendere med god tid – både til at fortælle og mixe drinks – er dejligt at opleve. Der bliver kælet for detaljen. Drinkskortet vidner om kreativitet og bliver udskiftet i ny og næ – man kan selvfølgelig også få en klassisk drink eller mixe efter ønske.

Gin&Tonics fra kortet er spændende og lækre, men vi savner her, at man får tonic’en “on the side” – mest fordi (i vores øjne) de blander for meget tonic i. Det kan man sikkert også få hvis man spørger efter det.

Noget andet Bar Plata byder på er Gin-Flight, hvor man får 3 gins efter eget ønske eller kyndig vejledning – og dertil passende tonics. En virkelig lækker måde at smage noget forskelligt. Her smager vi på to japanske gins (Jinzu og Ki No Bi) + en hyldeblomst-gin (Warener Edwards – Elderflower gin).

Eftermiddags-smagning

Bar Plata holder nogle gange også gin- og rom-udsalg/popup bar. Her kan du smage på udvalget, inden du køber og priserne er rimelige. Det er en god måde at smage lidt forskelligt, og komme hjem med en særlig spiritus til bar-skabet. Hold øje med deres Facebook hvor de annoncerer sådanne events.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *